Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Zalmov Shows

Direkte kontakt mellem kunde og kunstner

Cirkaos

Zirkus Nemo

Cirkus Zalmov

Tivoli Friheden

Tivoli Karolinelund

Rønbjerg Feriecenter

Søren Østergårds Julevariete

Fårup Aquapark & Sommerland

Derudover har Venzel Zalmov tilbragt en stor del af sin, mere

eller mindre forspildte, ungdom i nedenstående etablissementer.

The Stampede Horse & Cattleshow, Calgary, Canada

Theatre Bourlesques de Baton Rouge, Louisiana, US

Ringling Bros. and Barnum & Bailey, Florida, US

The Original New Mexico Round Up Show, US

The 777 Ranch Rodeo & Carnival, Texas US

Cirque Colluseo, Sonora City, Mexico

(Se endnu flere referencer i bunden af siden) 

Måske har du selv oplevet Venzel Zalmov i en af de mange figurer, om hvem pressen skrev:

Zirkus Nemo : Nu Med Tarteletter.

Søren Østergaard,

Anne Sofie Bryder Espersen,

Tom McEwan, Venzel Zalmov mfl.

En af de helt store overraskelser var dyredressøren Venzel Zalmov. Han havde bl.a. instrueret en pony i at falde død om i et cowboynummer. Han medbragte også en dansende ged, to høns, der cyklede på line og en springende kanin. I dette års forestilling har Søren atter en kanin med. Den hedder Paté, og dens træner er, også denne gang, dyrenes konge Vensel Zalmov. Musikken var komponeret af kapelmester Nikola Diklic, og orkestret talte foruden ham, Max Bering Olsen på saxofon og Claus Raahauge på slagtøj samt Vensel Zalmov på b.la. syngende sav og brændende sækkepibe.

Jyllandsposten: Grotesk og lysende morsom

På det niveau befinder Zirkus Nemos pauseklovn sig, en bedrøvelig, bister herre, der afleverer det ene mere melankolske, musikalske og underspillede nummer efter det andet – originalt og meget, meget sjovt. 

Nordjyske Stiftstidende: Venzel Zalmov

 – en pæn ældre herre med grå langhårsfrisure står for de pausestunts, der kæder forestillingen sammen.Det er især ham, der skaber de latterorkaner, som er med til, at gøre Zirkus Nemo til noget særligt. 

Fyns Amts Avis:

(Venzel Zalmov dresserede alle dyrene til Zirkus Nemos 2002 forestilling)

En hane bliver nemt til fem kilo tarteletfyld, men ikke her, den motionerer på linecykel og bliver ellers båret rygende rundt i manegen som led i det store dyrehold, Zirkus Nemo denne gang medbringer – i flæng kan nævnes, en pony, en kanin, en kanariefugl og en struds, der alle, på en eller anden måde, bidrager til det store forenede grin, fulgt af en enkelt tåre, her tænker jeg på den lille pony med englevinger. Hvem ville ikke gerne ha` den sovende i sin fodende.

Ekstra Bladet: 

Ellers er det Venzel Zalmov der trækker perler på en snor. Han er fuldstændig forrygende fra første nummer og sådan bliver han ved og ved, hele forestillingen igennem.

Politiken:

Dressøren og repriseklovnen Venzel Zalmov fylder grinagtig pauserne ud med forbløffende musiknumre som f. eks. ”My Bonnie” udsat for cykelpumpesækkepibe a la surprise.

De Bergske Blade:

Han (Venzel Zalmov) må være selvskrevet til et job på Hogwarts som lærer i magi. For han formåede med enkle midler og stor lune, at fortrylle både børn og voksne. 

Morgonposten:

Med klovnen Augustin (Venzel Zalmov) i spidsen sydede og kogte hele skovanlægget af liv og løjer, der var alt hvad hjertet kan begære hos børn og barnlige sjæle.

Pegasus:

Min seksårige søn fik hikke af grin, da vi besøgte Cirkaos og oplevede klovnen Augustin. En bedre anbefaling af et familieshow kan ikke gives.

Herning Dagblad:

På stram line, højt over publikum, med gumminæse og slangekrøller og så tabe bukserne. Det kan man næsten ikke holde ud at se på, for bare grin.

Fyns Amts Avis: 

Fuld valuta for pengene, et trækplaster

Flensborg Avis:

Zalmov hensætter sit publikum i forundring, en ærlig artist, som kan sit morsomme håndværk

Jydske Vestkysten:

Artist laver sensation i markedsgaden.Sort af mennesker der ville opleve det nervepirrende nummer.

De Bergske Blade:

Trods det dårlige vejr, var der mødt masser af mennesker op for at se forestillingen – og ingen blev skuffede. Det var verdensklasse.

Frederikshavns Avis: Jokum Tryllebandt 300 Børn.

Nisser kan kun ses af dem, der tror på dem, men det var der heldigvis ingen børn i Sæby der havde besvær med. De var helt på Julenissen Jokums side, da han satte gang i løjerne ved fagforeningernes juletræsfest.

Silkeborg Avis

Julefest og farver, skæg,

ballade og grin på samme tid.

Glæde, benovelse, overraskelse, vi kom alle følelsesregisterets lyse sider igennem. sammen med den fjumsede julenisse Jokum og den seje nissepige Fnug

Herning Folkeblad:

250 kræftsyge børn til julefest, hvor Julenissen Jokum i høj grad fangede børnenes fulde opmærksomhed og

tændte juleglæden i deres øjne.      

De Bergske Blade:

Størst jubel vakte Julenissen Jokum som sædvanen tro, havde et enestående tag på børnene og med sine finurligheder fik barnelatteren til at fylde centersalen og tiden til at flyve af sted.

Ålborg Stiftstidende: Pjerrot Pjanked Professionelt.

Med få ord og enkle midler, blev børnenes opmærksomhed holdt godt fanget hele showet igennem.

Jydske Vestkysten:

Sig noget Pjerrot—helst på Russisk.

Man kunne ligefrem høre lyden af underkæber der ramte brystkassen, da børnene fra Tjernobyl blev underholdt af Pjerrot - på deres eget modersmål.

Kalundborg Folkeblad:

Skaber illusioner så man tror på mirakler.

Bornholms Tidende:

Velplaceret indslag, en virkelig oplevelse.

De Bergske Blade: 

Pjerrot tryllebandt 150 børn.

De måbede, morede og hyggede sig.

Jyllands Posten:

Så gik det langt nemmere for Skipper Skæg og hans bugtalerdukke Cornelius at få ørenlyd. Både store og små morede sig strålende over bugtaleren og hans lille ven, som pludselig skulle træde af på naturens vegne og måtte erstattes med en living doll i skikkelse af en tilskuer, der, tilsyneladende, lagde stemme til en duet som fik smilet og latteren frem hos alle markedsgæster.

Ringkøbing Amts Dagblad: Simpelt hen Skipper Skægt.

I et telt udenfor underholdt Skipper Skæg de mindste og det lød til, at de havde det meget sjovere end de voksne inde i salen.

De Bergske Blade:

Skipper Skæg (Venzel Zalmov) havde børnene i sin hule hånd, dels oppe fra scenen, dels ved at gå rundt og underholde ved messen.

Jydske Vestkysten: Skipper Skæg Dag.                               

Ungerne var ekstra oppe på mærkerne og morede sig kostelig over Skipper Skægs engagerede optræden

Herning Dagblad: Skipper Skæg og Ballade:

Børnekulturtoget stoppede i Vildbjerg i går, hvor det viste sig, til børnenes store begejstring, at Skipper Skæg og hans dyr var med.

Vejen avis:

Der var en hale af børn efter Skipper Skæg, da han forleden var i Vejen for at more og underholde, Fremmødet var, på grund af det dårlige vejr, ganske vist lidt beskedent i starten, men da Skipper Skæg rullede sig ud, trak det folk til, både børn og voksne og de fik så hele repertoiret fra trylleri til bugtaling, hvilket vakte meget velfortjent morskab.

Fyns Stiftstidende:

Børnene var ikke gået i glemmebogen, da Andelskassen holdt fødselsdagsreception. Skipper Skæg og papegøjen Sonya var på farten og nåede hele vejen rundt til alle afdelinger. Det var nu ikke kun de yngste aldersklasser der morede sig. De voksne fik også lejlighed til at grine med, så gratulanter i alle aldre, fik nogle livlige time.

Pegasus:

(Om Venzel Zalmovs forestillinger i Fårup Sommerland.)

Jeg kan ikke huske et eneste konkret trylletrick på hans program -- derimod kan jeg huske, at han leverede en

stor portion rigtig god underholdning.

De Bergske Blade: Sørgede for ny attraktion: Hovedløs Borgmester.

Halshugningen foregik under al folket jubel ved sommerens sjette og sidste solbeskinnede markedsdag, der i år har haft rekordbesøg. Trods protester satte Venzel Zalmov hovedet på plads igen.

Det talte man om resten af dagen.

Zirkus Zeitung.

(om Cirkus Zalmovs 2005 program)

Klein Zirkus, Fein Zirkus.

Zirkus Zeitung:

(om Cirkus Zalmovs 2010 program)

Wieder Klein, wieder Fein.

Veckorevyn:

Cirkus är ju kul...

speciellt för barnen. 

I Danmark var vi på världens minsta lilla obskyra danske cirkusen, Cirkus Zalmov. Där skrattade vi rått när direktören drog upp Jakob i manegen och gjorde ett buktalarnummer med honom - som docka! Det är något läskigt med cirkusar...samtidigt älskar jag det, speciellt när det är lite freakshow. Härligt.  

Endnu flere referencer:

H.M. Dronning Margrethe, Bilka, Coop Danmark, Coloplast, Danparcs, Dansk Flygtningehjælp, Danske Generalkonsulat Flensborg, Dansk Metal, 3F, Feriepartner, Fyns Forum, Gl Estrup Gods, HK, Hvidbjerg Strand Familiepark, Kellogg’s, Lindap, LO, Løgumgård Musikfestival, Novo Nordisk, Odense Universitetshospital, Photocare DK, Rockwool, SAS, Schønning & Arve, Shell, Sjølund Festival, Skejby Sygehus, Ugebladet Hjemmet, samt utallige butikscentre, gågader, messer, private arrangementer, foreninger og institutioner, oftest med tilbagevendende effekt.